Advertisement

Murat Başoğlu Burcu Tekne Video / Murat Basoglu Ve Burcu Basoglu Iddianamesi Tamam - Murat başoğlu ise ifadesinde yeğeni burcu ile otele gitmek için tekneyle plajdan ayrıldıklarını, dalga nedeniyle bir koya girdiklerini, dalgadan dolayı gidemeyeceklerini anlayınca plaja döndüklerini iddia etti.

Murat Başoğlu Burcu Tekne Video / Murat Basoglu Ve Burcu Basoglu Iddianamesi Tamam - Murat başoğlu ise ifadesinde yeğeni burcu ile otele gitmek için tekneyle plajdan ayrıldıklarını, dalga nedeniyle bir koya girdiklerini, dalgadan dolayı gidemeyeceklerini anlayınca plaja döndüklerini iddia etti.. Murat başoğlu'nun teknede öpüşürken yakalandığı kadın, yeğeni burcu kabadayı çıktı. Yeni bir delil olarak verilen görüntüler kilitli kasada muhafaza edilmeye başladı. Murat başoğlu ile yeğeni burcu başoğlu'nun videosu ortaya çıktı haberdiyari.com. Murat başoğlu ile yeğeni burcu başoğlu'nun videosu ortaya çıktı haberdiyari.com. Video mu beğendiyseniz ,beğen butonuna.

Murat başoğlu ve yeğeni burcu başoğlu geçtiğimiz günlerde teknede fena yakalanmıştı. Şüpheli murat başoğlu ile yeğeni burcu başoğlu kabadayı'nın 28/07/2017 günü murat başoğlu'na ait apostol isimli tekne ile saat 16:00 civarında. Bu yaz size çok güzel sürprizlerim var. İkili hakkında açılan davanın iddianamesine olay şu şekilde yansımıştı; Hürriyet'in haberine göre, murat başoğlu'nun öz yeğeni burcu başoğlu ile teknede birlikte olduğu görüntülerinin videosu burcu başoğlu'nun eşi selçuk kabadayı'nın avukatı tarafından mahkemeye teslim edildi.

Murat Basoglu O Fotograflar Montaj
Murat Basoglu O Fotograflar Montaj from i2.cnnturk.com
Şüpheli murat başoğlu ile yeğeni burcu başoğlu kabadayı'nın 28/07/2017 günü murat başoğlu'na ait apostol isimli tekne ile saat 16:00 civarında, yalıkavak mahallesinde bulunan x… beach'den hareket ettikleri, ikisi birlikte tekne ile uzaklaştıkları, yalıkavak civarında bir koyda durdukları. Skandalın patlamasının ardından murat başoğlu'nun 2016 yılında konuk olduğu programda yeğeni hakkında. Kabadayı'nın eşi selçuk kabadayı boşanma davası açtı. Bu yaz size çok güzel sürprizlerim var. Murat başoğlu teknedeki kişi burcu değil dedi. Murat başoğlu ile yeğeni burcu başoğlu'nun videosu ortaya çıktı haberdiyari.com. Murat başoğlu ve yeğeni burcu başoğlu geçtiğimiz günlerde teknede fena yakalanmıştı. Murat başoğlu ile yeğeni burcu başoğlu'nun videosu ortaya çıktı haberdiyari.com.

İkili hakkında açılan davanın iddianamesine olay şu şekilde yansımıştı;

Yeğeni burcu başoğlu ile teknede gayri ahlaki bir durumda yakalanan murat başoğlu'nun intihar ettiği iddia edilmişti. Murat başoğlu ile yeğeni burcu başoğlu'nun videosu ortaya çıktı haberdiyari.com. Hürriyet'in haberine göre, murat başoğlu'nun öz yeğeni burcu başoğlu ile teknede birlikte olduğu görüntülerinin videosu burcu başoğlu'nun eşi selçuk kabadayı'nın avukatı tarafından mahkemeye teslim edildi. Bodrum cumhuriyet başsavcılığınca, murat başoğlu ve yeğeni burcu başoğlu kabadayı hakkında, geçen hafta içinde hayasızca davranışta bulunmak iddiasıyla bir yıla kadar hapis cezası talebiyle açılan kamu davasının, bodrum 4. Sunucu murat başoğlu ile öz yeğeni burcu başoğlu, 2 yıl önce temmuz ayında bodrum'da bir teknede görüntülenmişti. Video kaydını ele geçiren burcu başoğlu'nun eşinin avukatı handan bakbak, görüntüleri delil olarak mahkemeye sundu. Murat başoğlu ile öz yeğeni burcu başoğlu'nun bir teknede öpüşürken çıkan fotoğrafların aslında video kaydı olduğu ortaya çıktı. Murat başoğlu ile yeğeni burcu başoğlu'nun videosu ortaya çıktı haberdiyari.com. Sunucu murat başoğlu ile öz yeğeni burcu başoğlu'nun bir teknede öpüşürken çıkan fotoğrafların aslında video kaydı olduğu belirtildi. Murat başoğlu ve burcu başoğlu olayı nedir : Murat başoğlu ise ifadesinde yeğeni burcu ile otele gitmek için tekneyle plajdan ayrıldıklarını, dalga nedeniyle bir koya girdiklerini, dalgadan dolayı gidemeyeceklerini anlayınca plaja döndüklerini iddia etti. Şüpheli murat başoğlu ile yeğeni burcu başoğlu kabadayı'nın 28/07/2017 günü murat başoğlu'na ait apostol isimli tekne ile saat 16:00 civarında, yalıkavak mahallesinde bulunan x… beach'den hareket ettikleri, ikisi birlikte tekne ile uzaklaştıkları, yalıkavak civarında bir koyda durdukları. Burcu başoğulu'nun eşi selçuk kabadayı'yı amcamın o teknede arkamda durduğu fotoğraflar var, rezillik çıkacak diyerek eşini ikna etmeye çalıştığı ortaya çıktı.

Murat başoğlu ile yeğeni burcu başoğlu'nun videosu ortaya çıktı haberdiyari.com. İkili hakkında cumhuriyet başsavcılığı'nın hazırladığı iddianame tamamlandı. Başoğlu'nun yalanladığı, yeğen iddiaları, burcu başoğlu kabadayı'nın eşi selçuk kabadayı'nın avukatının yaptığı açıklama ile. Öz yeğeni ile teknede öpüşen murat başoğlu'nun o ana ait videoları da ortaya çıktı. Burcu başoğlu'nun eşi selçuk kabadayı, eşinin kendisini murat başoğlu ile aldattığı iddiasıyla mahkemeye başvurmuştu.

Murat Basoglu Ve Yegeni Burcu Basoglu Kabadayi Nin Yeni Fotograflari Murat Basoglu Nun 18 Fotograflari Sansursuz Murat Basoglu Ile Burcu Basoglu Nun Gorulmemis Fotograflari
Murat Basoglu Ve Yegeni Burcu Basoglu Kabadayi Nin Yeni Fotograflari Murat Basoglu Nun 18 Fotograflari Sansursuz Murat Basoglu Ile Burcu Basoglu Nun Gorulmemis Fotograflari from www.superhaber.tv
Burcu başoğlu ile amcası murat başoğlu arasında skandal ilişkinin görüntüleri görenleri yok artık dedirtti. Evli sunucu murat başoğlu'nun bir teknede öpüşürken görüntülendiği kadının öz yeğeni burcu başoğlu kabadayı olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Ünlü sunucu murat başoğlu'nun özel yaşamı. Murat başoğlu, teknede öz yeğeni burcu başoğlu ile öpüşürken görüntülenmiş ve ensest skandalı ortaya çıkmıştı. Mahkeme ise müstehcen olan bu görüntülerin sızmaması için video kaydını mahkeme kasasına koydu. Murat başoğlu'nun teknede öpüşürken yakalandığı kadın, yeğeni burcu kabadayı çıktı. Nerelidir kısaca hayatına dair kısa bilgileri. Murat başoğlu 29 temmuz'da, bodrum'daki teknesinde ağabeyinin evli kızı burcu başoğlu kabadayı ile uygunsuz görüntülenmişti.

Olayın ortaya çıkmasına sebep olan fotoğrafların aslında bir video kaydı olduğunu öğrenen avukat handan bakbak, bu görüntüleri bularak delil olarak mahkemeye sundu.

Sunucu murat başoğlu ile öz yeğeni burcu başoğlu'nun bir teknede öpüşürken çıkan fotoğrafların aslında video kaydı olduğu belirtildi. İkili hakkında açılan davanın iddianamesine olay şu şekilde yansımıştı; Sunucu murat başoğlu ile yeğeni burcu başoğlu kabadayı'nın kamuoyunda büyük tepki çeken teknedeki fotoğraflarıyla ilgili soruşturma tamamlandı. Bu yaz size çok güzel sürprizlerim var. Murat başoğlu, teknede öz yeğeni burcu başoğlu ile öpüşürken görüntülenmiş ve ensest skandalı ortaya çıkmıştı. Yeni bir delil olarak verilen görüntüler kilitli kasada muhafaza edilmeye başladı. Sunucu murat başoğlu ile öz yeğeni burcu başoğlu, 2 yıl önce temmuz ayında bodrum'da bir teknede görüntülenmişti. Öz yeğeni ile teknede öpüşen murat başoğlu'nun o ana ait videoları da ortaya çıktı. Murat başoğlu ile öz yeğeni burcu başoğlu'nun bir teknede öpüşürken çıkan fotoğrafların aslında video kaydı olduğu ve selçuk kabadayı'nın avukatı handan bakbak, görüntüleri delil olarak mahkemeye sundu. Murat başoğlu 29 temmuz'da, bodrum'daki teknesinde ağabeyinin evli kızı burcu başoğlu kabadayı ile uygunsuz görüntülenmişti. Skandalın patlamasının ardından murat başoğlu'nun 2016 yılında konuk olduğu programda yeğeni hakkında. Murat başoğlu ile yeğeni burcu başoğlu'nun videosu ortaya çıktı haberdiyari.com. Murat başoğlu ise ifadesinde yeğeni burcu ile otele gitmek için tekneyle plajdan ayrıldıklarını, dalga nedeniyle bir koya girdiklerini, dalgadan dolayı gidemeyeceklerini anlayınca plaja döndüklerini iddia etti.

Murat başoğlu ile yeğeni burcu başoğlu'nun videosu ortaya çıktı haberdiyari.com. Türkiye, günlerdir sunucu murat başoğlu'nun (49) kendisi gibi evli öz yeğeni burcu başoğlu kabadayı'yla (35) yaşadığı ensest ilişkinin şokunu yaşıyor. 2017 yazında yeğeni burcu başoğlu ile teknede çekilen. Bu yaz size çok güzel sürprizlerim var. Şüpheli murat başoğlu ile yeğeni burcu başoğlu kabadayı'nın 28/07/2017 günü murat başoğlu'na ait apostol isimli tekne ile saat 16:00 civarında, yalıkavak mahallesinde bulunan x… beach'den hareket ettikleri, ikisi birlikte tekne ile uzaklaştıkları, yalıkavak civarında bir koyda durdukları.

Skandal Bitmiyor Murat Basoglu Nun Yegeni Burcu Basoglu Ile Teknedeki Fotograflarina Yenisi Eklendi Haber Kibris
Skandal Bitmiyor Murat Basoglu Nun Yegeni Burcu Basoglu Ile Teknedeki Fotograflarina Yenisi Eklendi Haber Kibris from img-s2.onedio.com
Murat başoğlu ile öz yeğeni burcu başoğlu'nun bir teknede öpüşürken çıkan fotoğrafların aslında video kaydı olduğu ve selçuk kabadayı'nın avukatı handan bakbak, görüntüleri delil olarak mahkemeye sundu. Murat başoğlu ile yeğeni burcu başoğlu'nun videosu ortaya çıktı haberdiyari.com. 3 mi̇lyon li̇ralik tazmi̇nat davasi açti bucu başoğlu'nun kocası. Hürriyet'in haberine göre, murat başoğlu'nun öz yeğeni burcu başoğlu ile teknede birlikte olduğu görüntülerinin videosu burcu başoğlu'nun eşi selçuk kabadayı'nın avukatı tarafından mahkemeye teslim edildi. Geçen yaz bodrum'da teknede uygunsuz halde görüntülenen murat başoğlu ve yeğeni burcu başoğlu, türk magazin tarihinin en yüz kızartıcı skandalına neden oldu. 2017 yazında yeğeni burcu başoğlu ile teknede çekilen. Kabadayı'nın eşi selçuk kabadayı boşanma davası açtı. Sunucu murat başoğlu ile öz yeğeni burcu başoğlu, 2 yıl önce temmuz ayında bodrum'da bir teknede görüntülenmişti.

Türkiye, günlerdir sunucu murat başoğlu'nun (49) kendisi gibi evli öz yeğeni burcu başoğlu kabadayı'yla (35) yaşadığı ensest ilişkinin şokunu yaşıyor.

Murat başoğlu ile yeğeni burcu başoğlu'nun videosu ortaya çıktı haberdiyari.com. Skandalın patlamasının ardından murat başoğlu'nun 2016 yılında konuk olduğu programda yeğeni hakkında. İkili hakkında cumhuriyet başsavcılığı'nın hazırladığı iddianame tamamlandı. Kabadayı'nın eşi selçuk kabadayı boşanma davası açtı. Geçen yaz bodrum'da teknede uygunsuz halde görüntülenen murat başoğlu ve yeğeni burcu başoğlu, türk magazin tarihinin en yüz kızartıcı skandalına neden oldu. Yaz boyu konuşulan ünlü sunucu murat başoğlu'nun skandal görüntüleri mahkemece incelendi. Asliye ceza mahkemesince kabul edilmişti. Bodrum cumhuriyet başsavcılığınca, murat başoğlu ve yeğeni burcu başoğlu kabadayı hakkında, geçen hafta içinde hayasızca davranışta bulunmak iddiasıyla bir yıla kadar hapis cezası talebiyle açılan kamu davasının, bodrum 4. Sunucu murat başoğlu'nun teknede beraber olduğu kadının yeğeni burcu başoğlu olduğu bilirkişi raporuyla kanıtlandı. Evli sunucu murat başoğlu'nun bir teknede öpüşürken görüntülendiği kadının öz yeğeni burcu başoğlu kabadayı olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından olanlar oldu. Murat başoğlu ile yeğeni burcu başoğlu'nun videosu ortaya çıktı haberdiyari.com. Sunucu murat başoğlu ile öz yeğeni burcu başoğlu, 2 yıl önce temmuz ayında bodrum'da bir teknede görüntülenmişti.

Burcu başoğlu'nun eşi selçuk kabadayı, eşinin kendisini murat başoğlu ile aldattığı iddiasıyla mahkemeye başvurmuştu murat başoğlu. Video kaydını ele geçiren burcu başoğlu'nun eşinin avukatı handan bakbak, görüntüleri delil olarak mahkemeye sundu.

Posting Komentar

0 Komentar